De Praktijk

Onze praktijk verleent verloskundige zorg binnen Sliedrecht, Bleskensgraaf, Wijngaarden en omstreken. Wij houden spreekuur op twee locaties in Sliedrecht en ook in Bleskensgraaf. We werken met vijf verloskundigen en een assistente. Met elkaar zijn wij een hecht team en doen we er alles aan om deze periode voor jullie een mooie en gezonde ervaring te maken. Tijdens de zwangerschap zal je ons allemaal leren kennen, zodat er tijdens de bevalling geen onbekende naast je zal staan.

Complete zorg

Wij bieden complete zorg voor zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Dat wil zeggen dat je bij ons terecht kunt voor alle controles, (pret)echo’s, bloed- en urineonderzoek. Wel zo handig alles onder één dak! Je hoeft hiervoor dus niet naar een ziekenhuis of echocentrum. Ook als je een kinderwens hebt, kun je bij ons terecht. Onze kennis en ervaring willen we gebruiken om jou persoonlijke zorg en advies te geven.

Ons team

Samenwerking

Onze praktijk werkt nauw samen met de plaatselijke huisartsen, de apotheek, Jeugdgezondheidszorg en fysiotherapeuten. We hebben een uitstekende samenwerking met gynaecologen en kinderartsen in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem en het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht. Ook maken we onderdeel uit van Nieuw in de Wereld. Hierin bundelen de verloskundigen in deze regio de krachten. Zo is en blijft er dicht bij huis goede verloskundige zorg voor moeder en kind beschikbaar. Met alle zorgverzekeraars hebben we een contract afgesloten, zodat de door ons verleende verloskundige zorg 100% wordt vergoed.

Kwaliteit zorg

Kwaliteit en goede zorg staan bij ons hoog in het vaandel. Wij staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV). Dit garandeert dat wij werken volgens de normen van de beroepsgroep en dat wij investeren in deskundigheidsbevordering.

We proberen er alles aan te doen om je op de goede manier te begeleiden. Mocht er toch sprake zijn van ontevredenheid dan willen we dit graag met je bespreken en samen tot een oplossing komen. Als dit niet naar tevredenheid lukt, dan kun je de klacht voorleggen aan het CBKZ. Meer informatie vind je op de website van de KNOV.